Pages

NEW ME, NEW STORY, NEW DREAM!



Assalamualaikum. Hai guys!

     Merujuk kepada title di atas, adalah dimaklumkan bahawa, bermula dari SAAT INI, HARI INI, POST INI, blog ini akan menampilkan pelbagai info-info dan cerita-cerita baru berkisar tentang kehidupan harian seorang insan bernama Afifah Nabilah. Blog ini akan dilahirkan semula like a new born baby. Jadi, kalau korang baca post-post dalam blog ni dan perasan kelainan topik, gaya bahasa, gaya penceritaan dan gaya sebut nama sendiri tu lain, harap korang faham yang MANA-MANA POST YANG DITERBITKAN SEBELUM POST INI ADALAH THE "ME" BEFORE.

    Makanya, sebagai tanda bermulanya kisah yang baru, saya perkenalkan diri saya sebagai AN (read 'An' as in lagu doraemon "An An An"). Kenapa AN? AN stands for Afifah Nabilah. AN sebutan dia lagi pendek dari sebut Fifah atau Bilah atau Pipah. AN lagi glemer dari Pah (pun bolehhhh. hahaha). AN is simple and easy to write and read. AN is my trademark. AN is my everything. InsyaAllah. :)

    Okay, Hang ni sapa An? Haaa.. bab tu sat g cek gitau na. InsyaAllah nanti An buat page khusus cerita tentang sapa cek yang sebenarnya. Sebenarnya... saya ni.... bukan sapa-sapa! Hahaha. K gurau. Jangan marah na. Sat g cek habaq serba sikit pasai diri cek. Mana la tau kut-kut ada yang berkenan nak buat jadi bini ka, menantu ka, kak ipaq ka, adik ipaq ka. Kikiki.

     Hmmm. Rasanya setakat tu je la kut. Saja nak bagi tau yang mulai esok, blog ni takkan bersarang lebah labah-labah dah. Lepas ni InsyaAllah hari-hari ada update untuk korang. Apa topiknya? Haaa.. yang tu surprise sikit. Yang pasti, update-update tersebut InsyaAllah bakal bagi manfaat untuk kita sume. Amiin.

     Okey lah. Puteri An nak masuk beradu dulu. Apa-apa hal, tunggu update An esok ye! Night-night guys!


Lots of love,
Afifah Nabilah

Afifah Nabilah

No comments:

Post a Comment

Please DO NOT post comments containing profanity, sexual terms, or other inappropriate content (including politics, cheats, hacks, and password scams)

Instagram